Valgamaa Ühistranspordikeskus

Teated

Muudatused maakonnaliinide sõidugraafikutes

Alates 02.oktoobrist on muudatusi maakonnaliinide sõidugraafikutes:

  • liin nr 7B  -  liin ei läbi enam Kuusiku, Koorküla, Kooli ja Pikre peatusi. Liini viimane peatus on Rükkeli;
  • liin nr 22A  - koolipäevadel lisandub peatus "Kase"  ning teenindamata jääb Roobe ristmiku peatus. Koolivheaegadel ja laupäeviti on teekond endine;
  • liin nr 25E  - liin alustab 5 minutit varem ehk 07:10;
  • liin nr 25G  - liin alustab 5 minutit hiljem ehk 15:05;
  • liin nr 41  - peatused Alaküla ja Munamäe muutuvad "nõudmisel" peatusteks ehk sõidusoovist nõudepeatusesse teavitada bussijuhti sisenemisel ja nõudepeatuses pealetuleku soovi korral teatada hiljemalt 2 tundi enne liini algpeatusest väljumist tel 6404000. 

 

Alates 08.oktoobrist muutuvad liinil 30, mis väljub pühapäeviti Valgast 08:00, peatused Hundi, Valtina, Musta, Tuulemäe, Matu, Väike-Väheru, Palumatsi, Väheru, Purika ja Kirbu peatusteks, mida teenindatakse ainult ettetellimisel, s.t. et sõidusoovist nõudepeatusesse teavitada bussijuhti bussi sisenemisel. Nõudepeatuses pealetuleku soovi korral teatada hiljemalt 2 tundi enne liini algpeatusest väljumist tel 6404000.