Valgamaa Ühistranspordikeskus

Teated

Muudatused alates 01.01.2023

Alates 01.01.2023 alustab AS GOBUS Otepää piirkonna II liinigrupi bussiliinide teenindamist uue hankelepingu alusel, mis kehtib kuni 30.06.2028. Uus leping toob kaasa vedajale kohustuse teenindada liine uute bussidega. Ühtlasi on muutunud alates 01.01.2023 liinide numbrid: numbritele on lisatud tähed ja pisut on muutunud ka liinide teekonnad ja peatuste läbimise ajad. Vähem kasutatud liinilõigud on muutunud "nõudelõikudeks", mida teenindatakse vaid nõudmisel ja väljumiseks. Sõiduplaanidega saab tutvuda "sõiduplaanide" rubriigis.  Reisijate vähesuse tõttu on samast kuupäevast suletud liin 72 Otepää - Laguja.

Muudatusi on ka liinide 10A; 10B ja 41 sõiduplaanides.

 

Ühistranspordikeskus soovib Teile rahulikku aastavahetust ja meeldivaid reise Uuel Aastal!